IS RIVIERA MAISON DE EXCLUSIEVE MERK DAT JE DENKT? er nee ..

Oh, weer een blog in het Nederlands, doe ik niet zo vaak, maar ik heb deze week zo geërgerd aan het Klantenservice van Riviera Maison en waarom? Het lijkt alsof sommige bedrijven het woord ‘klantenservice’ zijn compleet vergeten.

Ik heb twee karaffen (voor vino en aqua) en ik dacht ik fris ze even op in de vaatwasser, op eco-stand notabene.

Eindresultaat: de kleine karaf heeft geen tekst meer en de tekst op de grote is scheef op een kant. Zie foto hieronder.

Tekst scheef grote karaf en oeps geen tekst op de kleine meer!

Ik denk, ik stuur een email en bel met Klantenservice.  Krijg e.e.a. Lars (van Back Office Sales) aan de lijn en leg uit wat er aan de hand is en dat ik geen bon meer heb. ‘Oh mevrouw geen enkel probleem, dat kan niet’ zegt hij, ‘wij lossen het netjes voor je op’, en is super verbaasd (lees beledigd) als ik vraag, zijn de letters dan stickers? ‘Nee, absoluut niet’.

Ik stuur per email wat foto’s en hier komt het dan: –

Hij mailt terug om te zeggen dat hij niets voor mij kan doen zonder een koopbon en nogmaals zeg ik voor de derde keer, ik heb geen bon!!!

Intussen in de chat met RM via Messenger. Ik vind het vreemd in de eerste instantie, zegt hij zondermeer het probleem op te lossen en nu ineens, is er een probleem, (lees tussen de woorden, zij willen en kunnen niets doen).  Ja, is het probleem dat de karaffen niet zo chique zijn en exclusief als RM wil je doen geloven. Het is te gek dat de letters verdwijnen na een beurt in de vaatwasser, en ze zeggen dat ze vaatwasser bestendig zijn.

Eerlijk gezegd vind ik het ronduit belachelijk dat na heel veel heen en weer gaan, dat het op neer komt dat ze niets voor mij kunnen betekenen. Tot op gegeven moment dat ik het zo zat was, dat ik zei: ik gooi ze in de glasbak want het zijn geen goedkope producten. Geen karaffen van de ‘favoriete winkel van ons allemaal’ waar de prijzen normaal zijn! En notabene de producten best wel goed zijn, nietwaar?

Weet het niet zeker maar de prijs van de grote is Euro 34,95 en de kleine Euro 19,95. 

Exclusief: nee niet dus.

Ik vertel Lars in mijn laatste email dat ik zeer zeker een blog gaan schrijven op mijn website hierover. Wie het leest, ja, dat is niet het punt. Ik heb enorm veel volgers en mij idee is om andere te waarschuwen, kijk uit met RM-producten ze zijn niet zo geweldig als je denkt. 

Zelf heb ik een best wel grote collectie en noot problemen gehad, gelukkig want aan Klantenservice heb je geen bal.

…. Kwaliteit Uitermate teleurstellend is het toch?

Je bent dus gewaarschuwd!

Published by

Jill Kramer

Hi! I'm Jill and I'm a passionate author of books, short stories, columns and blogs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *